pátek

MODEL MOF

Slavisti si přes léto začali honit ego na takzvaném Modelu SHK. Sice to postavil Kamenda, ale Slávisti jsou na to strašně hrdí.
Podle jejich vzoru jsme se rozhodli vyhlásit MODEL MOF. Jak mnozí už v tuto chvíli tuší, bude to samozřejmě spojené s pitím piva. A jelikož nejsme sólisti a děláme některé věci radši hromadně, rychle a pořádně, jedná se o pivní štafetu. A jelikož nejsme žádné buzny, bude štafeta smíšená.

Pravidla jsou dost jednoduchá:

5 piv
4 předávky
3 muži
2 ženy
1 čas



Kdykoliv a kdekoliv, když se sejdou tři kluci a dvě holky (a než se to zvrhne v hromadné orgie) si můžou zorganizovat pivní štafetu. Změří si čas a zapíší do tabulky. Pít můžou v jakémkoliv pořadí. Následující úsek může začít pít až tehdy, když zmizí celý objem pivy v úseku předešlém. Holky pijou malá piva kluci velká. Poblití člena štafety v časovém úseku půl hodiny před a po štafetě je  považováno za ne fair a takové časy budou z tabulek vymazány.

Abychom měli nějakou motivaci, je tu vyzývací čas, magických 21,11 secJe to součet časů, za které Eliška, Míša, Panchy, Fialka a Kamenda vypili své nejrychlejší exáče na MOF soustředění.

Ideální případ bude, když šestá osoba coby jako divák stopne čas. Pokud chcete uznat oficiálně nejrychlejší štafetu, musí být přítomni u exování 1 člen MOF nebo natočené video, které člen MOF shlédnou a odsouhlasí. Jinak se hraje na fair play. Videa jsou samozřejmě vítána jako skvělý materiál na pobavení.

Tabulka s časy je zde.

1 komentář:

  1. Možná bychom měli definovat "malé" pivo, protože já si pod tím představím třetinku a na soustředění holky pili půlku piva. A také by jste asi měli dát novou štafetu, aby vyzývací čas měl smysl a nebyl součtem nejlepších exáčů, navíc bez předávky - družstva vypadají jako ideální příležitost :)

    OdpovědětVymazat