úterý

Jak nám dojebali HPL

Tento článek věnuju těm buzíkům s bagrama, co před dvěma týdnama zrušili prakticky celý prostor na HPL.

Chtěl jsem napsat, jak se chlastá ve Švýcarsku. Jakože letos se běží zase pětidenní někde v Graubündenu, tak aby bylo dopředu jasno, že si máte vzít něco českýho s sebou. Protože jestli mám ve zkratce odpovědět na tuhle otázku, tak se chlastá dost blbě. Může za to leccos, ale asi dva nejhorší faktory vládnou. Za prvé pekelně silný frank, s tím není prdel a zadruhý tvl, když i kozel chutná líp, než to nej, co jsme tam za týden našli, něco je špatně. Ale když už není na vybranou, doporučuju zajít do Migros, Coop, kamkoli a tam koupit gangsta six pack tohohle - chutná to trochu jako staráč, nebo minimálně jako něco, v čem se staráč louhoval. Navíc se dá ještě unést cena - kolem 1.30 za půl litru je fér. Nebo tohle mlíko. Crap. No, každopádně, pokud budete chtít dělat dojem, půjdete do klubu a budete se chtít dostat pod dvě kila za půl litra, tak mám blbou zprávu. Nakonec to zkrátka skončí vždycky takhle. A to je vlastně dobře.

No a ty kokot. Když jsem přijel, tak čtu mail vod Šabyho. Že prej posekali lesík na HPL. No, optimismem netrpím, ale říkal jsem si, že to nejdřív prověřím. Tak jsem to o víkendu prověřil. A HPL se stěhuje. Během dvou dní dostanete propozice, ukázky map a tak. Budou to štafety, kurevsky rychlý, protože ten prostor je velkej jako búro. Rád vás uvidím na Flošně. Jo a ještě datum, co? Z doodlu je to asi jasný, takže 7.května 17.00 start tady.

Pokud se někdo bude chtít mrknout, o co jsme to u Aldisu přišli, tady je (a už zůstane) nedokreslená mapa. I s variantou prvních úseků.

Co ale bude, každopádně, konečně mám u sebe po měsících čekání Cards Against Humanity. 700+ karet, takže doufám, že potom zapadnem do hospody a pořádně je provětráme.

Mír a lásku!
/johny

Žádné komentáře:

Okomentovat