úterý

3HPL report

Nějak nám tady ta kultura psaní reportů upadá. Skoro dva měsíce po MOF soustředění a pořád žádnej článek. Takhle to vypadá, že tam nakonec chudák Johny bude muset přijet, aby zjistil, jaký to je… Zatím tedy zkrátí čekání report z letošní třetí zastávky HPL, kterou uspořádal Zelí.


A bylo devátýho srpna, vedro jako v prdeli (jak trefně poznamenal Mamut, je tam taky 37°), trochu netradičně netradičně neděle, přesto se už od poledne sbíhaly sliny na pivo. Postupně dorazili všichni píči a dokonce i celý zástup obdivovatelů, fanynek a srabů, co sice potají pijou doma, sami, maximálně před zrcadlem, ale aby se pochlapili a předvedli se na denním světle, tak to ne. Kačka dostala během čekání na opozdilce krámy, přesto se stihlo vystartovat jenom s půlhodinovým zpožděním, takže vlastně všechno bylo přesně tak, jak jsme zvyklí. A to je jenom dobře.

A co že si pro nás Zelí přichystal? Běhalo se v zarostlým fekálu, kterej byl od Vánočního sprintu v roce 2005 řádně odleželej. Keře píchaly přesně tak, jak mají -hodně-, ale nejsme žádný cucáci, ne? Kontrol bylo jak nasráno a tak bylo občas důležitý koukat i do mapy, na kterou se sice po prvním úseku snesla poměrně masivní kritika, ale podle mě byla mapa naprosto vyhovující.. Beztak na ni místy nebylo přes ty sračky ani vidět. A nakonec nejzákeřnější kontrola byl keř uprostřed louky, kterej z mapy vypadal jako šutr…

Závodilo pět dvoučlenejch týmů a to ve složení Mamut-Panchy, Karim-Kamenda, Šaby-Alda, Denisa-Terka a nakonec Vesli-Johny. Do prvního úseku nadšeně vyběhli všichni po rychlým exáči (co jiného čekat v tom vedru), jediný překvapení byl snad jen extrémně rychlej start Denisy, která polyká profi jako Sasha Grey. Asi trénuje s Kamendou, nebo nevim. Tratě byly rychlý, a tak už za šest minut přiběhnul Karim těsně následovanej Denisou. Pak dovalili Mamut se Šabym. Vesli mezitím šel na nákup zlevněnýho psího žrádla do teska nepochopil mapu a šukal každou druhou kontrolu. Takže dostal na jednom úseku dva úseky a sledovat dál jeho štafetu přestalo být relevantní, i když..  Johny potom vokouřil první úsek jako nikdy, což všechny překvapilo, ale nejvíc asi jeho samotnýho, že u toho nemusel tentokrát klečet.

Potom se všichni soustředili na pozorování předávek a fízlování, jestli někdo nepodvádí a necintá pivo. Nebylo to potřeba. Všichni měli žízeň jako nikdy. Na čele se mezitím vykrystalizovala skupina třech štafet, který se rozhodly prestižákovat a hrotit to do mrta. Holky se decentně propadly a začala na ně mohutně dorážet štafeta lůzrů. V posledním kole začly hrát nervy, kdy dva vedoucí závodníci Mamut a Karim orazili jinou kontrolu. Aby nedošlo ke křivdě a hejtu, ještě během posledního úseku se šli Mamut se Šabym podívat zpátky do buše. Nevím, co se tam stalo, ale Šabymu se podařilo Mamuta přesvědčit, že skutečně píchnul něco, co neměl. A tak se snad poprvé v historii HPL stalo, že se v cíli přepočítávaly výsledky a měnilo pořadí. Ačkoli tedy doběhl první Panchy těsně následovanej Kamendou, kterej to v pytli řádně problil, vítězství si z 3HPL odnesli Šaby s Aldou. Vlastně poměrně zaslouženě, celou dobu běželi top, v kontaktu s čelem, nebo přímo na něm. Takže teda sláva vítězům.

Holky nakonec doběhly čtvrtý, ani teleport už by nepomoh Veslimu s Johnym.

Zelí rozdal senzační ceny úplně každýmu. Vítězové dostali samozřejmě už tradičně po pivu, ale třeba holky dostaly senzační kudlu, kterou Zelí našel při mapování. Prej.

mapy a kudlička obligátně dole pod textem

Večerní afterparty byla sice veliká, lidí víc než na výročce, ale překvapivě klidná. Asi všichni museli druhý den do práce. (update. tak Panchy měl prý okno, co nevěděl, jak zasklít... takže to buď bylo divočejší, jenom si to nepamatuju a nebo stárnem)


Díky Zelímu a snad brzo na nějakým dalším HPL.









Žádné komentáře:

Okomentovat