Tak už i Zelí tu fňuká, že nepíšeme vo pivu. A dí pravdu, chlap
jeden. Tak tedy, další várka late night tales z Brna. Večer, kterým
protekla kupa piva, počínaje Harrachem (o tom se ještě určitě někdy rozepíšu),
pokračoval desítkou z Koutů, dvanáctkou nakouřenýho Alberta, který byly obě
príma, ale nic, co by stálo za to rozepisovat, až se večer přehoupl k experimentálním
chutím. Sympatická hospoda U Alberta, ve stínu Špilberku a každý den jiné
speciály na pípě. Jakkoli to jenom jde, chci tenhle projekt doporučit, maj
fajsbůkový stránky, kde se můžete mrknout, co zrovna lejou. Každej den se točí,
co se zrovna točí. Interiér klasa, vesnický feeling, masivní stoly, bez kouře.
V zimě kamna. A včera speciál Black Roof IPA z Radničního pivovaru v Jihlavě (v odkazu upe dole).
Nevím, co v Indii pokouřili, nebo co přimělo sládka v Jihlavě vařit tohle peklo (možná to byly přízraky z toho jejich Prioru na náměstí), ale po týhle zkušenosti budu dlouho lejt jenom spodně kvašený piva a do takovejch záležitostí, jako byla tahle IPA dlouho, ale vážně dlouho nepudu. Ale kousnul sem se a dopil to. Jenom nevím, jak to sakra ohodnotit, páč to pivo bylo asi ve svý kategorii klenot…
Barva černější než cikánský geto a Mamutovy vtipy. dohromady
Jiskra je v prdeli
Pěna minimálně, typická pro svrchně kvašený piva, pivo nalitý až po okraj
Vůně omamná, voní keřema
Chuť těžko popisovatelná, ovocně bylinková; chutná to jako všecko, co si nespojíte s pivem
K čemu je dobrý? k mučení, k diagnóze nefungujících chuťových pohárků, k zapíjení Vincetky, nebo pro fajšmekry, ale ne pro ty pozérský
Za kolik 46kč
Celkový hodnocení ?
/johny
Žádné komentáře:
Okomentovat