úterý

Závody HPL se začnou počítat do rankingu

Kdo si toto přečte nyní by se měl nejdříve podívat na datum, kdy to bylo napsáno ;)

Vždy je dobré mít konexe na vyšších místech. V politice vám můžou pomoci k dobré veřejné zakázce, ve firmě k předběžnému povýšení a pěknému bonusu, ale ve sportu je jejich využití ošidnější. Sem tam vás může trenér dát do reprezentace, ale pokud nejsou výsledky, ani ty nejlepší konexe vám nepomůžou. Proto se někdy vyplatí na to jít z druhé strany a změnit pravidla hry. Když nejsou nejlepší výsledky v jedné disciplíně, proč nezalobovat a nepřidat disciplínu, ve které již máme natrénováno.



S takovým návrhem není jednoduché uspět, ale pokud se stanete předsedou druhého nejpočetnějšího klubu v České Republice, lidi najednou začnou poslouchat. Samozřejmě jsme v našem návrhu nemohli uvést pravé důvody, to nefunguje nikdy, takže jsme to osolili frázemi jako "Pro zviditelnění orientačního běhu mezi veřejností", "udělat orientační běh diváčtější" nebo "získáme nové sponzory v pivovarských společnostech a zvedneme tak příjmy" a voilá - náš návrh byl přijat.

Takže od nynějška se na každý závod HPL můžete přihlašovat v systému ORIS a začněte trénovat exování, protože vám v budoucnu může dobře vypité pivo přidat několik set bodů rankingu. A to není vše - každoročně se 2 závody Českého poháru štafet přemění na pivní závod, takže každý závodník H21 před výběhem a po doběhu musí vyexovat pivo a až poté předat dalšímu. Takže vězte, že netrénujete jen pro sebe, ale i pro váš oddíl.

Žádné komentáře:

Okomentovat